Autós kellékek

NEM A TELJES KÍNÁLAT LÁTHATÓ, AZ OLDAL TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ

Múanyag üzemanyag kanna

Műanyag Üzemanyag kanna 10 Literes Megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak.

Üzemanyag kanna, fém marmonkanna

Üzemanyag kanna 5 L fém marmonkanna. Bármely folyékony halamzállapotú üzemanyag biztonságos tárolásához és szállításához alkalmas, biztonságos lezárás és rögzítés után.

.

Műanyag üzemanyag kanna 

Műanyag benzinkanna kiöntő csővel. 5, 10 és 20 literes méretekben, a készlet erejéig. 

Olajleeresztő kanna 8 literes

Kiváló minőségű, erős olajleeresztő kanna. 8literes. Kiömlésgátló zárókupakkal. Anyaga műanyag, fekete színben.

Autómosó kefe, slagra köthető

Több méret! A teleszkópos nyélnek köszönhetően könnyedén el tudja érni a magasabban helyezkedő felületeket. Akár busz, vagy teherautó is könnyedén tisztán tartható az autómosó kefe segítségével.

Az autómosó kefe, egy extra műszálas anyagból készült.
A teleszkópos rúd rendelkezik egy kapcsolóval is a nyélen, mely segítségével pillanatok alatt el tudja zárni a vizet.
Használata:
1. Csatlakoztassa az autómosó kefét a teleszkóphoz
2. Opcionálisan csatlakoztassa a vizes slagot a teleszkóp aljához.
3. Nyissa meg a csapot és kezdje el használni a kefét

Autómosó szivacs  tartós, ergonomikus

Tartós, minőségi autómosó szivacs ergonomikus kialakítással és kímélő dörzsfelülettel. Az autóápolás elengedhetetlen terméke. 


Autós ablakmosó lehúzóval

Praktikus tisztító, használható otthon és az autóban is

Ablakhoz és egyéb felületek tisztításához kiválóan alkalmas.

Teleszkópos, és fix nyéllel is kapható.

Autómosó kefe, fa nyéllel

Autómosó műanyag kefe, fa nyéllel, 50cm. Puha, mégis hatékony sörtével, a könnyű és hatékony tisztítás érdekében.

MNC Hókefe jégkaparóval

Kettő az egyben univerzális eszköz a hideg téli napokra. Segítségével karcolások nélkül távolíthatja el az autójára lerakódott jeget és havat. Jégkaparó és hókefe egyben. Levehető jégkaparó rész Kíméletes, de hatékony sörték Hosszú, erős nyél Akasztólyukkal Szín: Zöld Típus: műanyag nyél / műszál Jégkaparó méret: 150 x 100 x 6mm Hókefe méret: 165 x 52 x 5 mm Teljes méret: 510 x 100 x 90 mm

MNC tisztítókefe szett fúróhoz

Akkumulátoros csavarbehajtóba vagy fúrógépekbe fogható (hatszögletű befogóval) rendelkező tisztítókefe szett. Ideális lehet autófelnik, gumiabroncsok, üléskárpitok, gumialkatrészek takarítására. A különbő méretű és formájú kefék segítségével a nehezen hozzáférhető helyek is könnyedén megtiszíthatóak. A kefék a legmakacsabb szennyeződéssel is elbánnak, a felülettel mégis kíméletesek. Javasoljuk alacsony fordulatszámon használja az elektromos eszközt. A kefék jól használhatóak a háztartás területén is, kiválóan távolítja el a lerakódott szennyeződéseket, vízkövet a legtöbb felületről, például: csempéről, fugából, szőnyegből, kárpitból

PRELIX téli szélvédőmosó 5 l.

Téli szélvédőmosó, két féle kivitelben: 

- 21 C

- 40 C

Az 5 l-es kiszerelésű téli  szélvédőmosó folyadék segítségével könnyen eltávolíthatók az autó szélvédőjére tapadt szennyeződések. A folyadék nem károsítja a szélvédőt, emellett -19 C-ig a szélvédőmosó berendezés fagyvédelmét is biztosítja.

Brigéciol zsíroldó

BRIGÉCIOL 2000 oldószeres zsírtalanító és motorlemosó folyadék . Alacsony nyomású hidegvizes öblitéssel is rendkivül hatásos! NEM TARTOZIK AZ ADR HATÁLYA ALÁ. 

Alkalmazható: Gépjármű alváz, motor, alkatrész mosására, mezőgazdasági munka- és erőgépek, vasúti tartálykocsik és tartályok tisztítására. Gépiparban a megmunkált fémen maradó forgács, törmelék eltávolítására. 

Használható berendezések tisztítására, ahol olajos-zsíros-sáros iszapok és lerakódások maradékainak együttes, vagy külön-külön történő eltávolítása a feladat. Előnyösen alkalmazható az átmeneti védőolajjal kezelt lemezek feldolgozás előtti zsírtalanítására.

 

Autós jégoldó spray-k

A termékeket gépjárművek, kirakatok, ablakok, befagyott zárak, kézifékek jégtelenítésére ajánljuk. A kaparófej használatával jelentősen felgyorsíthatjuk a jégréteg feloldását. Az üvegfelületről puha ruhával vagy ablaktörlővel könnyen eltávolítható az olvadék. 

Élelmiszer tárolására alkalmazott hűtőgépek belső terének jégmentesítésére nem használhatók!  

VMD jégoldó spray 500 ml.

Ezt a sprayt kifejezetten jégoldásra fejlesztették ki. Eltávolítja a szélvédőről, zárakból, fékekről, rugókról a jegesedést, valamint megelőzi azt. A gumi és műanyag tömítéseket nem károsítja.

Használat előtt felrázandó. Permetezze a felületre 20 cm távolságból.

Űrtartalom: 500 ml

Összetétel:

5 - 9 % Dipropilénglikol-monometil-éter;

1 - 5 % propanol

WD-40 multifunkciós spray

Univerzális kenő, védő, kontaktjavító és tisztító spray. Kiszorítja a nedvességet, párát, javít az elektromos érintkezések minőségén, elősegíti a nedves motorok beindítását.

Prelix nyári szélvédőmosó  

A termék gépjárművek szélvédő üvegének ablaktörlő segítségével való tisztítására alkalmas. Eltávolítja a szélvédőre kerülő rovar, sár és egyéb szennyeződéseket. 

Fényszórótisztító berendezések mosófolyadékaként is használható.

Használata fénytörést nem okoz, a gumi és műanyag részeket, az eredeti festést, valamint a szakszerűen végzett utófényezést nem károsítja. 

Defekt javító spray 300 ml.

DEFEKT GYORSJAVÍTÓ AEROSZOL 300 ML PREVENT DISPLAYBE

Termékelégedettség: Prevent, defekt gyorsjavító aeroszol, 300 ml. Használható minden típusú gumiabroncshoz. Folyékony gumi komponense eltömíti a lyukat, a hajtógáz a kerékben közlekedésre alkalmas nyomást alakít ki. Egy palack egy személygépkocsi kerékhez elegendő. Motorkerékpár gumikhoz a töltet. 

Motip motorindító - hidegindító spray

Belsőégésű motorok indítási problémáira alkalmas készítmény. 

Gyorsan száradó
Éter-alapú

Használata:
Használat előtt rázza fel.
Többször fecskendezzen egy kevés szert a levegő szűrő szívó nyílásába.
Indítsa a motort. Ha a helyzet nem javul a műveletet ismételje meg kétszer, ha ezek után sem változik a helyzet, forduljon szakemberhez. 

MOTIP Féktisztító spray 500ml

Eltávolítja az olaj, zsír, fékfolyadék és egyéb szennyeződéseket a fékdobról, fékhengerekről, féktárcsákról és a kuplung alkatrészeiről. Megszünteti a féknyikorgást és maradvány nélkül tisztítja a motor- és gépalkatrészeket. A gumi és a műanyag valamint a festett alkatrészeket károsíthatja. Felhasználási terület: fékrendszerek, motor- és gépalkatrészek tisztítása. Kiszerelés: 500 ml

Hanno horgany spray - 400 ml

Fémfelületek alapozására, sérült horganyrétegek gyors és esztétikus kijavítására, fémfelületek rozsda elleni védelmére. Sav - és lugálló, festhető.


Prevent klímatisztító spray

A Prevent klímatisztító spray ideális klímák járatainak tisztításához, ugyanis különleges összetevőinek köszönhetően megszünteti az ott lerakódott szennyeződéseket, és az utastérbe is kellemes illatot juttat.

Műszerfal ápoló spray 500ml  

A PREVENT illatosított műszerfalápoló aeroszol tökéletes megoldás a gépkocsi műanyag, műbőr, gumi felületeinek ápolására. Kellemes, selymes fényt ad a műszerfalnak, műbőr ülésnek, gumiszőnyegnek, emellett felfrissíti a színeket. Speciális szilikon tartalmú, ezért a kezelt felület nem lesz ragacsos. Hosszú ideig kellemes illatú lesz az utastér a használat után. A selyem fényt biztosító összetétel 6 különféle illattal (citrom, zöldalma, levendula, eper, narancs, új autó), rendkívül gazdaságos 500 ml-es kiszerelésben kapható.

Hippolit kárpittisztító spray

A termék természetes és műszálas alapanyagú szőnyeg és kárpit tisztítására egyaránt alkalmas. Használatával a felület visszanyeri eredeti színét, tiszta és kellemes illatú lesz.

VMD Tűzoltó spray 300 ml

Villámgyorsan használható, egyszerű és biztos kezelés. Gyors segítség tűzesetek során háztartásokban és szabadidős tevékenységeknél, illetve gépjárművek esetén. 

Ne használja a spray-t zsír és olaj okozta tűz oltására, pl.: fritőzben, serpenyőben, valamint elektromos berendezéseknél és feszültség alatt álló rendszereknél.

Tartalom: 300 ml

Hatótáv: 1 - 3 m

Veszélyes összetevők:

- 3 - 5% Etilén glikol

Biztonságtechnikai adatlap: https://www.globiz.hu/products/17315/downloads/17315_Safety%20data%20sheet_hu.pdf 

VMD 19 vízálló kenőzsír spray

Vízálló kenőanyag, ideális sós víznek kitett alkatrészek kenéséhez. Tartós megoldást nyújt bilincsek, kábelek, zsanérok, csavarok, vízi jármű alkatrészek védelmére.

Biztonságtechnikai adatlap: https://globiz.hu/products/17219/downloads/17219_Safety%20data%20sheet_hu.pdf

VMD 45 impregnáló spray

Szilikon alapú víztaszító spray, általános felhasználásra. Légáteresztő védőréteget képez, nem hagy foltot, valamint színtelen. Ideális sátrak, esernyők, cipők, bőrtermékek stb. kezelésére. Növeli a kezelt felület élettartamát. Űrtartalom: 400 ml

Összetétel:

60% - 70% hexane

15% - 20% propane

5% - 7% butane

3% - 5% izobutane

VMD 63 antisztatikus spray

Az antisztatikus sprayt kifejezetten műanyag felületek tisztítására fejlesztették ki. Használata után egy filmréteget hoz létre a felületen, mely antisztatikussá válik. Kiválóan alkalmas monitorok, tv burkolatok, fénymásolók, nyomtatók, munkalapok, és sok más műanyag felület kezelésére.

Űrtartalom: 400 ml

Összetétel:

60% - 70% izohexán

15% - 20% propán

5% - 7% bután

3% - 5% izobután

VMD 81 rézzsír spray 400 ml.

Tökéletes védelmet nyújt a nagy terhelések, magas hőmérsékletek és nyomások ellen. Bevonja, illetve megvédi a felületet a súrlódástól és túlmelegedéstől. Ideális a csapok, csavarok, ízületek, karimák, szelepek, ejektorok, rugók stb. kenésére.

Biztonságtechnikai adatlap: https://globiz.hu/products/17281/downloads/17281_Safety%20data%20sheet_hu.pdf


Paloma illatosító szett

Illatosító szett Paloma Premium line Parfüm, több, hosszan tartó illat.

Vontató kötél acélsodronyból

Vontatókötél - Acélsodrony / Drót - 8mm

 

Vontató kötél 3 tonnás 

3 tonna teherbírású 4 m hosszú vontatókötél. A sodrony 14 mm átmérőjű, a végén kampóval. Vontatásnál figyelembe kell venni a vontatásra vonatkozó közlekedési előírásokat.

Láthatósági mellény,több méret

Láthatósági mellény, több méretben, 120g sárga vékony, szellőző 100 % poliészter alapanyag, fluo sárga színben. 2 x 5 cm széles, vízszintes fényvisszaverő keresztcsík, cipzáros.

Téli-nyári szélvédőtakaró 

Praktikus téli-nyári kiegészítő autójához. M érete 150 x 70 cm.

 Ennek a szélvédőtakarónak köszönhetően megakadályozhatja a szélvédő jegesedését, valamint könnyen eltávolítható a hóréteg is a szélvédőről. A hosszított kivitelnek köszönhetően könnyen rögzítheti az ajtóknál. A merev kör betét megfelelő tartást biztosít a hóréteg eltávolításakor. Használható a nyári forróság ellen is, a tapadókorongokkal könnyen rögzíthető az autó belső terében is.

Gumipók, több méret és szín

Rakományok, egyéb tárgyak rögzítésére. Emelésre ne használja! Ügyeljen kihúzásnál a gumi terhelhetőségére. Rögzítésnél legy en körültekintő az esetlegesen visszacsapódó gumi okozta sérülések elkerülése érdekében. Ne használja a gumipókot éles, a terméken sérülést okozó tárgyak rögzítésére! Használat előtt ellenőrizze a gumipók sértetlenségét.

Keresztkulcs, GS Tüv

Keresztkulcs. Tüv/Gs. Erősített. Minden oldala más méretű csavarokra használható: 17-19-22mm. 13/16″. Az egyik leggyakrabban használt kulcs autó kerekének leszedéséhez. Szinte minden autóban kötelező darab. Erősített hegesztésének köszönhetően tartós, strapabíró! A keresztkulcsot kizárólag emberi erővel és toldó nélkül szabad használni. Kiegészítő rásegítéssel a keresztkulcs rongálódhat.

Indítókábel, több típus, méret

Indítókábel 300A, anyaga rezezett alumínium, kábel hossza 2,5 m. Bikázásra mindig csak szabványos indítókábelt használjon, és ügyeljen arra, hogy mindkét autó névfeszültsége azonos legyen, ill. a két akkumulátor teljesítménye is megközelítőleg azonos. A segítő autó teljesítménye soha ne legyen kisebb!

GEKO Hidraulikus emelő 2 Tonna

TÜV, GS tanusítvánnyal., hidraulikus emelő, 2 tonna terhelhetőség, emelési magasság: 148-278 mm, tömeg: 2,2 kg.

Hidraulikus emelő, 4 Tonna

Hidraulikus palackemelő.

A termék jellemzői: teherbírás: 4 tonna, emelési tartomány: 178 - 348 mm.

További magasságállítás a fej csavarral ( 60 mm), 28 mm átmérőjű dugattyú, magas emelési sebesség, két részből álló pumpálókar, légtelenítő szelep.

Talp mérete: 105 x 95 mm. CE tanúsítvány.

Hidraulikus emelő, 10 Tonna

TÜV, GS tanusítvánnyal., hidraulikus emelő, 10 tonna terhelhetőség,

magasság:

tömeg:

Elem

Intex, manuális kézi pumpa többfunkciós adapterrel. Lenyomáskor és felhúzáskor is pumpál.

Kézi pumpa nanométerrel

Pumpa kézi manométerrel, 38x500mm, nagyméretű kompozit nyél és kihajtható talp, biciklihez, motorhoz.

MNC Multifunkciós kézi pumpa

MNC 10508 Multifunkciós kézi pumpa szett. - Könnyen összeszerelhető.

- Gyors levegő és folyadékmozgatást tesz lehetővé
- 1/2"-os üzemanyagálló gumicsövek
- 120 mm-es pumpa lökethossz
- Adapterek és kisebb méretű csövek levegő mozgatására

Pumpafej 8 mm, 40 cm tömlővel

Pumpafej autós szelephez, fémből, 8mm, 40cm tömlővel. 

Csapágylehúzó, 3 karú

Acél alapanyag, háromkaros kivitel, villáskulccsal vagy légkulccsal tekerhető, forgatható lábakkal 200mm. Sokoldalú felhasználhatóság.

Nyomatékkulcs "1/2" 

Nyomatékkulcs 1/2″ 28-210NM. A nyomaték beállítása a markolat elforgatásával történik. A robusztus hajtó- és átkapcsolós racsni segít abban, hogy a nagy megszorítási értékeket is könnyen, manuálisan be lehessen állítani. A rögzített érték elérésekor az eszköz hallható és érezhető kioldással jelez a felhasználónak, hogy megvan a kívánt szorítóerő, ezáltal biztosítva a túlhúzás elkerülését. A szerkezet legfőbb előnye az erős csőszerkezet, valamint az átkapcsolható racsni reteszelő nyomógombbal.

Rakomány biztosító háló utánfutóra

Ez a sűrűszemű fedőháló különösen alkalmas lomb szállítására, de ugyanúgy más terheket is megvéd attól, hogy leessenek az utánfutóról.