HG termékcsalád

Háztartási és speciális tisztítószerek

NEM A TELJES KÍNÁLAT LÁTHATÓ, AZ OLDAL TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ

Kulcsszavak: konyha, fürdő, kabin, terasz, csempe, járólap, kő, márvány, pvc, laminált, parketta, fuga, tisztít.

HG  mosószer fehér mosáshoz

A HG fehérnél is fehérebb speciális mosószer a fehér mosáshoz megakadályozza és eltünteti az elszürkülést, elszíneződést és megsárgulást, a foltokat és a szennyeződést. A kupak belső pereme mérőpohárként alkalmazható. Gépi mosáshoz töltse meg a mérőpoharat a 80 ml-es jelzésig, és öntse a tartalmát a mosógép mosószer-rekeszébe. Ne adjon hozzá más mosószert, és állítson be egy 40-60 fokos programot. Kedve szerint használhat öblítőt, a mosógép öblítő rekeszébe töltve. A HG fehérnél is fehérebb speciális mosószer a fehér mosáshoz kézi mosáshoz is használhó. Töltse meg a mérőpoharat a 80 ml-es jelzésig, és oldja fel a tartalmát 5 liter kézmeleg vízben. Áztassa benne a fehérneműt legalább két óráig, majd öblítse át legalább kétszer bő, tiszta vízzel.

Kiszerelés: 400g

HG Műanyag felület és tapéta tisztító 

A HG intenzív műanyagtisztítószer kitűnően tisztítja a műanyagokat és a festett felületeket. A nikotinfoltok, a légköri és sok más típusú szennyeződés nyomtalanul és gond nélkül eltávolíthatóak a felület károsodása nélkül. A HG intenzív műanyagtisztítószerrel számos dolog megtisztítható, például a műanyag laminált felületek, a keretek, a burkolatok, a konyhaszekrények, a mosható tapéta stb. A szert fújja közvetlenül a felületre, vagy vigye fel egy ronggyal. Ezután a felület letisztítható. Nagyobb mértékű szennyeződés esetén növelje a szer hatóidejét. A műanyag felületek könnyebben tisztíthatóak és tovább maradnak tiszták, ha HG piszok taszító polír szintetikus anyagokhoz terméket használ.

Kiszerelés: 500ml

HG Kertibútor erős tisztítószer

A HG kerti bútor erős tisztítószer gyorsan és egyszerűen eltávolítja a makacs szennyeződéseket a műanyagból, alumíniumból, fűzfafonatból, annak utánzatából, a nádból, a polywood, a fémből, az epoxiból, a galvanizált és minden egyéb anyagból (és azok kombinációjából) készült bútorokról.

Permetezze a szert a tisztítandó felületre, és hagyja hatni 1-2 percig. Törölje le a szennyeződést törlőruha vagy konyhai papírtörlő segítségével. Nagyon erős és makacs szennyeződés esetén a tisztítószert hosszabb ideig hagyja hatni. Ezt követően távolítsa el a feloldódott szennyeződést kefe vagy szivacs segítségével.

Kiszerelés: 500ml

HG Üveg és tükörtisztító spray

A HG üveg- és tükörtisztító spray ideális megoldás a tükrök és üvegfelületek tisztítására. Könnyedén és egyszerűen távolítja el a szennyeződést és zsíros foltokat minden üveg- vagy tükörfelületről, és csíkmentesen száraz felületet biztosít. Permetezzen a szerből a tisztítandó felületre, törölje át konyhai papírtörlővel vagy puha törlőkendővel, majd törölje szárazra.

Kiszerelés: 500ml

HG Acélpolír konyhai

A HG acélpolír kiváló tisztítószer a konyhai rozsdamentes acél munkalapok, serpenyők, edények és konyhai felszerelések tisztítására. Alkalmas még alumínium és réz edények, műanyag konyhai munkalapok, krómozott vízcsapok, vízforraló és elektromos főzőlap tisztítására is. A HG acélpolír egyetlen kezeléssel tisztít, fényesít és véd. Tegyen kevés HG acélpolírt egy nedves kendőre, és súrolja át a felületet alaposan. A szert kiöblített ronggyal törölje le.

Kiszerelés: 250ml kenhető


HG Sütő, grill, barbecue tisztító

A HG sütő, grill és barbecue tisztító gyorsan és alaposan eltávolítja az égett maradványokat a sütőkről, grillekről és barbecue-sütőkről. A HG sütő, grill és barbecue tisztító hatását erősíti, ha kézmeleg felületre visszük fel. Permetezze a szert a tisztítandó felületre és hagyja hatni 3-5 percig, majd tisztítsa le a felületet egy nedves szivaccsal. Ha eltávolította a zsíros szennyeződést, mossa le a sütőt újra tiszta vízzel. Erősen szennyezett sütőlapok vagy barbecue-rácsok esetén ismételje meg a kezelést.

Kiszerelés: 500ml

HG keményfa színvisszaállító

A HG kerti bútor erős tisztítószer gyorsan és egyszerűen eltávolítja a makacs szennyeződéseket a műanyagból, alumíniumból, fűzfafonatból, annak utánzatából, a nádból, a polywood, a fémből, az epoxiból, a galvanizált és minden egyéb anyagból (és azok kombinációjából) készült bútorokról. 

Használata: Permetezze a szert a tisztítandó felületre, és hagyja hatni 1-2 percig. Törölje le a szennyezodést törloruha vagy konyhai papírtörlo segítségével. Nagyon erős és makacs szennyeződés esetén a tisztítószert hosszabb ideig hagyja hatni. Ezt követően távolítsa el a feloldódott szennyeződést kefe vagy szivacs segítségével.

Kiszerelés: 500ml 

HG felújítószer keményfa kerti b.

A HG keményfa kerti bútor felújító speciálisan a keményfa kerti bútorok ápolására és védelmére fejlesztették ki. Frissíti a fa színét, és szép, természetes csillogást kölcsönöz a fának, megelőzi a fabútor elszürkülését, víztaszító réteget is képez a fán. 

Használata: tisztítsa meg a fabútort egy száraz ruhával vagy kefével. Az erősen elszürkült részeket enyhén súrolja át. Ezután fújja a terméket egyenletesen a fára. Majd oszlassa el a cseppeket egy száraz ronggyal. Várja meg, míg a szer felszívódik, majd 15 perc múlva törölje át a bútort egy puha, száraz törlokendővel.

Kiszerelés: 500ml 

HG Főzőlap tisztító szer 

A HG főzőlap tisztítószer mindennapi használatra egy megbízható, üde illatú tisztítószer mindennapi használatra mindenfajta kerámia vagy indukciós főzőlaphoz. A szer egyszerűen távolítja el a mindennapos piszkot, mint pl. a zsiradék- vagy mészfoltokat, így megelőzi a makacs szennyeződés kialakulását is. Permetezze a HG főzőlap tisztítószer mindennapi használatra terméket néhányszor a főzőlapra. Törölje le a szert egy száraz törlőronggyal vagy konyhai papírtörlővel, míg a felület teljesen tiszta és fényes lesz.

Kiszerelés: 500ml 

HG penész elleni spray

A HG penész elleni spray hatékony fekekte és szürkepenész ellen.  Azonnal eltünteti a penészt, algásodást és mohát a nedves felületekrol, kültéren és beltéren egyaránt. Kiválóan alkalmas fürdőszoba, zuhanykabin, vécéfülke, konyha, pince, alagsor, szauna, uszoda, garázs és kamra csempéinek és eresztékeinek tisztítására. Ezen kívül homlokzatok, virágládák és kerti szobrok tisztítására is alkalmas. 

Haználata: Permetezze be a felületet 3-5 cm távolságból. Makacs szennyeződés esetén ismételje meg a kezelést 30 perc múlva, és hagyja hatni 30 percig. Tisztítsa meg a bepermetezett felületet vízzel és szivaccsal.

Kiszerelés: 500 ml

HG Zuhany és mosdótisztító spray

A HG zuhany és mosdókagyló-tisztító spray lágy és kímélő mindennapi tisztítószer, amely gyorsan és hatékonyan távolítja el a vízkövet, szerves szennyeződést és szappanmaradványokat a zuhanyfülke faláról, a mosdókagylóról, a csempéről és minden más fürdőszobai felületről. A HG zuhany- és mosdókagyló-tisztító spray kíméletesen tisztítja a márványt, travertint műgránitot és a zománcot is. Permetezze a tisztítandó felületre, hagyja hatni rövid ideig, majd öblítse le.

Kiszerelés: 500ml

HG Professziális vízkő eltávolító 

A HG professzionális vízkő eltávolító (hagesan kék) magas koncentrációjú szer, amely eltávolítja a vízkövet és a mészlerakódást a vízcsapról, kádról, vécéről és a zuhanykabin faláról, valamint mészteleníti az eldugult zuhanyrózsát. A HG professzionális vízkő eltávolító (hagesan kék) eltünteti a rozsdafoltokat, húgykövet és zöld réz-oxidot is. A HG professzionális vízkő eltávolító (hagesan kék) természetesen kíméletes a fürdőszobában található minden anyaghoz: krómhoz, rozsdamentes acélhoz, kerámiához, zománchoz, üveghez és műanyaghoz. A szennyeződés mértékétől függően használhatja vízzel hígítva, maximum 1:10 arányban. Vigye fel a HG professzionális vízkő eltávolító (hagesan kék) szivacs segítségével a kezelendő felületre. Hagyja hatni néhány percig, majd törölje le, vagy öblítse le vízzel.

Kiszerelés: 500ml

HG Fugatisztító koncentrátum 

A HG fugatisztító koncentrátum eltávolítja a fugák makacs szennyeződését. A tisztítás után visszamaradt sárga vagy barna elszíneződés nem más mint vízkő. Ezeket a HG professzionális vízkő eltávolító (hagesan kék) segítségével távolíthatja el. A fekete kicsapódás ellen használja a HG penész és nedvesség okozta foltok eltávolítására tisztítószert. 

Használata: Hígítsa fel a HG fugatisztító concentrátum 1:4 arányban langyos vízzel. Vigye fel a felületre felmosófej vagy kézi kefe segítségével. Hagyja hatni, jól súrolja a felületbe, majd öblítse le vízzel. Egy liter 10-15 négyzetméter fal- vagy padlófelület tisztítására elegendő.

Kiszerelés: 500ml

HG Duo lefolyótisztító duo

A HG szakemberei a HG duo lefolyótisztító-t kifejezetten a zsírok és ételmaradékok (konyhai vezetékek) vagy haj, fogkrém, szappanmaradékok vagy zsírbőr (tisztasági helyiségek vezetékei) által okozott legmakacsabb dugulások megszüntetésére fejlesztették ki. Mindkét termék azonnal alkalmazható, nem igényel hígítást, így nem kell tartania a kifreccsenéstől. 

Használata: adagoljon óvatosan egy vagy két adagot az A palackból (lásd a palackon lévő jelet) az eldugult vezetékbe. Attól függően, hogy a dugulás a konyha vagy a tisztasági helyiségek vezetékében van (ezzel kapcsolatban olvassa el előzőleg a használati utasítást), öntsön óvatosan egy vagy két adagot a B palackból (lásd a palackon lévő jelet) az eldugult vezetékbe, és hagyja hatni egy órán át. Öblítse át a vezetéket bő vízzel, és az optimális hatás érdekében öntse bele előbb az A, majd a B palackban maradt mennyiséget. Ismét hagyja hatni az anyagokat egy órán át, majd öblítse át a vezetéket bő vízzel.

Kiszerelés: 2*500ml

HG Szupererős wc tisztító

Bármelyik WC-ben kialakulhat nehezen eltávolítható lerakódás. Főként a perem alatti szennyeződés az , ami miatt a WC soha nem lesz igazán higiénikus és tiszta, dohos szagot okozhat és még a WC öblítési hatékonyságát is ronthatja. A HG "szupererős WC-tisztító" kifejezetten erre a célra kifejlesztett formulája erősen hozzátapad a WC-csésze felületéhez, és gondoskodik az összes szennyeződés hatékony eltávolításáról. A termék egyáltalán nem tartalmaz sósavat,mivel az károsítja a WC-csésze zománcát, és durvává teszi azt. Emellett a sósav gőzöket bocsát ki, amelyek beszívódhatnak a mellékhelyiség rozsdamentes acél és króm felületeibe és károsítják azok felületét. A HG "szupererős WC-tisztító" éppen ezért biztonsággal használható a zománc,rozsdamentes acél és króm felületeken.

Kiszerelés: 500ml

HG terasz burkolólap-tisztító

A HG kavics (és terasz-) burkolólap-tisztító nagy koncentrációjú, kifejezetten a bepiszkolódott, elszürkült burkolólapok és betonlapok tisztítására kifejlesztett termék. Kifejezetten alkalmas kavicsos burkolólapokhoz

Kerti burkolólapokat szeretne megtisztítani? Kövesse az alábbi lépéseket a fénytelen kavicsos és beton burkolólapok megtisztításához. 

Használata:

Jól nedvesítse be a járólapokat, ne felejtse ki a fugákat sem. Seperje le a felületet. Keverje össze a flakon tartalmát 4 liter vízzel egy vödörben, amelybe belefér egy felmosófej. Súroló mozdulatokkal vigye fel a szert a kezelendő felületre. Hagyja hatni néhány percig, majd még egyszer jól súrolja át és mielőtt felszáradna, alaposan öblítse le vízzel.


Kiszerelés: 1l 

HG Parketta fényező-tisztító 

A HG parketta fényező-tisztító (HG termék 53) egy kellemesen friss illatú felmosószer-koncentrátum, amely helyreállítja a csillogást, és kifejezetten a lakkozott parketta, valamint a HG parketta fényező védőréteg (HG termék 51) termékkel kezelt parketta rendszeres, csíkmentes tisztítására szolgál. Oldjon fel 50 ml (fél kupak) terméket fél vödör (5 l) langyos vízben. Ezt követően tisztítsa meg a padlót kicsavart felmosófejjel vagy felmosóronggyal, rendszeresen leöblítve azt a tisztító oldatban. A padlót nem szükséges leöblíteni vagy szárazra törölni, hagyja egyszerűen megszáradni. 1 liter 20 felmosáshoz elegendő, ezért rendkívül gazdaságos!

Kiszerelés: 1l

HG Lamináltpadló fényező

A HG lamináltpadló fényező (HG termék 70) egy könnyen felvihető folyékony polimer emulzió, amely száradást követően fényes, ultravékony, ám rendkívül erős védőréteget képez, megvédve a laminált padló felső rétegét az elhasználódás, a karcolás és az egyéb károsodások ellen. A termék ezenkívül elfedi a homályossá vált felületeket és csúszásgátló hatást biztosít. 

Használata: Öntsön a hígítatlan folyadékból egy kis mennyiséget a padlóra, majd egy viaszfelhordó szivacs segítségével vékonyan, egyenletesen, egy irányba oszlassa el. Száradást követően az első rétegre merőlegesen felvihet egy második réteget is. 1 liter rétegenként körülbelül 60 m² padlófelület fényezésére elegendő.

Kiszerelés: 1l 

Számos további HG termék kapható üzletünkben, várjuk a 1025 Budapest, Pusztaszeri út 95-ben.