Fiskars újdonságok

2021.08.03

A kert és a gyep locsolását nem kell túlbonyolítani. A tartós, kiváló minőségű Fiskars öntözőberendezések könnyen kezelhetőek és tárolhatóak, így még élvezetesebbé teszik a kertben eltöltött időt.  

forrás: https://www.fiskars.hu/termekek/kerteszkedes/termekvalasztek/hogyan-locsolja-kertjet

Milyen nagy a kertje?

A kert mérete határoz meg mindent, az optimális tömlőhossztól kezdve az esőztetőkig, hogy tökéletes kezekben legyen a kertje. Ha nem 100%-ig biztos a méretben, ne aggódjon, segítő kezet nyújtunk. Csak kattintson az alábbi linkre a kertméret kalkulátorunknál. Miközben használja, mi is adunk néhány termékjavaslatot.

Tömlőkocsik / tömlődobok

Készen áll a locsolás elkezdésére? A tartozékokkal felszerelt, azonnali használatra kész tömlőkocsijainkkal egyszerre megszerezhet mindent, amire szüksége van.

2. lépés: Milyen felszerelésre van szükségem?

A sokféle lehetőség és a különböző típusú felszerelések között könnyen elveszhet. Mindent figyelembe véve, szüksége lesz néhány locsolótömlőre, öntözőfejre, esőztetőre, csatlakozóra, hosszabbítóra és még időzítőre is. Hogy kicsit egyszerűbbé tegyük a dolgokat, végül így áll össze az egész:

Tömlőkocsi/tömlődob választásával feladatát még könnyebben megoldhatja, hiszen az mindent tartalmaz, amire szüksége van.